Asiaa ja elämyksiä!

Ajankohtaista

Olet täällä

Farmari 2017 on näyttävä lypsykarjanäyttely

Farmarissa on päivittäin näytillä lähes 100 lypsyrotuista nautaa. Lypsykarjanäyttely on ammattilaisten kohtauspaikka. Näyttelyyn tulee huippukarjojen omistajia ja eläimiä eri puolelta Suomea. Näytille saadaan viisi eri lypsykarjarotua: suomenkarja, ayrshire, holstein, jersey ja brown swiss. Ohjelmassa on myös karjankäsittelykilpailuja eri-ikäisille kisailijoille. Näyttelyn järjestää ProAgria Etelä-Pohjanmaa yhdessä Faban, Suomen Ayrshirekasvattajien ja Holstein-klubin kanssa.

Tags: 

Ropertto on Farmari 2017:n ja Seinäjoen raviradan kimppavarsa

Ropertto, 2-vuotias suomenhevosori on Farmari 2017:n ja Seinäjoen raviradan valitsema kimppavarsa. Ropertto valittiin reilun neljänkymmenen muun varsatarjokkaan joukosta kimppavarsaksi. Varsan valinnassa painotettiin hyväsukuisuutta, hyvää luonnetta ja hyvää kehittyneisyyttä. Ropertto on hyväluonteinen ja omaa suvun, jossa on useita nuoria lahjakkuuksia.

Ropertto saapuu Farmariin ja varsasta on myynnissä osuuksia jo nyt.

 

Lue lisää Roperttosta täältä

 

 

Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen päättyy pian!

Farmarissa on tarjolla sekä sisäpaikkoja että ulkopaikkoja näytteilleasettajille. Näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua ulos konekentälle, metsäosastolle, energiaosastolle, kotieläinteknologiaosastolle, torille sekä kotieläinkentälle. Sisäosastoille myydään paikkoja ammattiosastolle, Maku-alueelle sekä Taito-alueelle.

Eri osastoille otetaan vielä ilmoittautumisia vastaan tälle perjantaille, 31.3. saakka.

Varsakimpan haku tuotti 35 hakemusta

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry ja Farmari 2017 perustavat suomenhevosvarsakimpan. Etsinnässä on ollut hyväsukuinen mielellään ajolle opetettu parivuotias suomenhevosvarsa. Etsintä on tuottanut 35 yhteydenottoa sopivista varsoista. Maaliskuun aikana tehdään valinta. 

Oletko jo varannut Farmarista paikan?

Farmarin paikkamyynti on avoinna vielä reilun kuukauden. Toimi siis nopeasti ja varaa itsellesi paikka kesän 2017 maatalouden päätapahtumasta. Farmari 2017 on Seinäjoella kiitetyllä näyttelyalueella lähellä kaupungin keskustaa.  Tervetuloa näytteilleasettajaksi Farmariin 2017! Seinäjoella järjestetyt näyttelyt ovat vuosi toisensa jälkeen saaneet paljon kiitosta osakseen. Vuonna 2013 Farmarissa Seinäjoella vieraili jopa 101.000 kävijää. Tervetuloa tekemään kauppaa ja esittäytymään asiakkaille.

Ostetaan 2-vuotias suomenhevonen

Suomenhevosvarsakimppa

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry ja Farmari 2017 ovat perustamassa suomenhevosvarsakimppaa. Etsimme kimpalle sopivaa hyväsukuista, mielellään ajolle opetettua 2-vuotiasta suomenhevosvarsaa.

Tarjoukset suku- ja hintatietoineen 28.2. mennessä
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net
tai kirjallisesti:

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry,
Ravitie 9, 60120 Seinäjoki

Farmarin kumppaneilla vahva side maatalouteen

Farmarin kumppaneilla vahva side maatalouteen

Farmari 2017 järjestetään Seinäjoella viikkoa ennen juhannusta 14.–17.6.2017. Tapahtuma on saanut taakseen vankkoja, suomalaisia pääyhteistyökumppaneita. Niitä kaikkia yhdistää vahva sidos alku- ja elintarviketuotantoon. Farmarin 2017 pääyhteistyökumppanit ovat LähiTapiola, MTK, Seinäjoen kaupunki, Valio ja Viestilehdet.

- Farmarin paikkamyynti on ohittanut puolivälin ja alueet täyttyvät kovalla vauhdilla, kertoo näyttelypäällikkö Henri Honkala.

Näyttelyyn tulevan karjan status tasolle A

Farmarissa 2017 on kaikkien lypsyrotujen karjanäyttely. Näyttelyssä  Mycoplasma boviksessa statusvaade on A-taso. Jos karjan status ei ole A-tasolla, tulee tutkimukset aloittaa viimeistään heti maanantaina 6.2.2017. Kaiken kaikkiaan näyttelyeläinten terveysvaatimukset ovat  ETT:n eläinnäyttelyn mukaiset.

Kiinnostaako Farmari-talkoot?

Farmari tarjoaa oivan mahdollisuuden kerätä rahaa yhdistysten toimintaan. Talkoolaisia tarvitaan monenlaisiin töihin, mm. liikenteenohjaukseen, lipunmyyntiin, järjestyksenvalvontaan, jätehuoltoon ja siivoukseen, rakennus- ja pystytystyöhön sekä purkutyöhön.

Farmari-liput nyt myynnissä

Farmari liput ovat hyvä joululahja

Farmari 2017 -maatalousnäyttely järjestetään Seinäjoella 14.–17.6.2017. Tapahtuman lipunmyynti on avautunut nyt joulusesonkiin. Farmari liput ovatkin oivallinen joululahjaidea. Saatavilla on lippuja vapaavalintaiselle päivälle. Tarjolla on myös Farmari-passi, jolla pääsee joka päivä tutustumaan Farmarin tarjontaan.

Sivut