Asiaa ja elämyksiä!

Maa- ja kotitalousnaiset

Olet täällä

Tule kokemaan kesän ainoa ja aito maatalousnäyttely!

 

Farmari tarjoaa innostavaa asiaa ja elämyksiä maa- ja kotitalousnaisten teemojen puitteissa:

• Seuraa inspiroivia esityksiä näytöskeittiössä
• Risteile jokilaivalla ja opi lisää vesistöasioista
• Hyppää Hyyppään vievään bussiin perjantaina
• Tapaa Olga Temonen ja asiantuntijamme
• Nauti laajojen Taito- ja Maku-alueiden tarjonnasta
• Osallistu kattauskilpailun voittajan äänestykseen
• Shoppaa järjestötuotteita
• Levähdä maa- ja kotitalousnaisten Naisluolassa

 

Näytöskeittiö

Asta Asunmaa emännöi näytöskeittiötämme. Hän innostaa kaikkia kokkaamaan ja syömään yhdessä. Asta muun muassa innostaa puremaan perunaa, ennakoi syksyn kekriaikaa ja muotoilee uusiksi kansallisruokaamme ruisleipää.

Istahda hetkeksi seuraamaan mielenkiintoista ohjelmaa!
 

 

Vesiasiaa laineilla

Vesi- ja ympäristöhankkeemme järjestävät teemaristeilyjä Kaanaa-linesin jokilaivalla Farmarin aikana. Teemaristeilyllä tutustutaan hankekohtaisesti vesistöteemaan esittelijän ja kuvien avulla sekä nautitaan Seinäjoen maisemista ja sen tarinoista. Maksuton.

Katso päivittäisten risteilyjen aikataulut ohjelmasta TÄÄLTÄ ja ilmoittaudu ennakkoon

 

 

Hyypän maisemakyläkierros

Perjantaina lähtee Farmari-alueen kupeesta bussi, joka vie opintomatkalaisia Kauhajoen maisemakylään Hyyppään. Näe ja koe mielenkiintoisia maisema- ja vesistökohteita, Highland-karjatila ja hörppää retkikahvit. Lähtö ja paluu ovat Farmarin aukioloajan puitteissa. Järjestajinä Uhma- ja Kolmen Vyyhti -hankkeet. Maisemakierros on maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu 12.6. mennessä

 

Tapaa Olga ja monta muuta

Näyttelyemäntämme Olga Temonen piipahtelee tervehtimässä maa- ja kotitalousnaisia. Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijat ovat myös tavattavissa sisäosastollamme Areenassa. Tulehan jututtamaan!

 

Taito- ja Maku-alueet

Farmari on kuin maatuska – tapahtumia tapahtuman sisällä. Areenan sisällä Taito-alue kutkuttaa käsityön ystävien mieltä. Maku-alueella on esillä suomalaista ruokaa ja ruokatietoa monissa eri muodoissa. Suunnittele Farmari-käyntisi etukäteen, jotta ehdit nähdä haluamasi osastot!

 

Kattauskilpailu

Olemme kutsuneet eteläpohjalaisia kumppaneitamme mukaan kattauskilpailuun. Tule tutustumaan hauskoihin ja oivaltaviin kattauskokonaisuuksiin! Kattauskilpailun voittaa eniten yleisön ääniä saanut. Äänestäjien kesken arvotaan kiva palkinto.

 

Maa- ja kotitalousnaisten puoti

Maa- ja kotitalousnaisten puodissa on saatavilla maa- ja kotitalousnaisten järjestötuotteet – tule, hypistele ja hanki ne ilman lähetys- ja käsittelykuluja! Puodissa on myös hyviä tarjouksia mm. Koti ja maaseutu -lehdestä.

 

Maa- ja kotitalousnaiset = Very Important People

Naisluola on pieni levähdyspaikka kaikille maa- ja kotitalousnaisille ja järjestön toiminnasta kiinnostuneille. Luolassa voi lepuuttaa jalkoja mukavassa ympäristössä, ottaa pure peruna -selfieitä ja tutustua järjestön toimintaan. Kaikki kiinnostuneet – tervetuloa!