Asiaa ja elämyksiä!

Biotalous on vahvasti esillä Farmarissa

Olet täällä

Mitä on biotalous ja mikä on sen merkitys Suomelle? Farmari-näyttelyssä on monenlaisia mahdollisuuksia tutustua biotalouteen.

Tänään torstaina järjestettiin Farmarin päälavalla Biotalous ja vastuullisuus seminaari, jossa pääministeri Juha Sipilä tiivisti, että ilman kiertotaloutta ei pystytä ratkaisemaan asioita tulevaisuuden kannalta. Lue tiedote seminaarista.

Maa- ja metsätalousministeriön Biotalousosastolla (A57) voi tunnustella ja haistella biotalouden tuotteita ja raaka-aineita sekä jututtaa maa- ja metsätalousministeriön, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Luonnonvarakeskuksen, Maanmittauslaitoksen, Maaseutuvirasto Mavin, Metsäkeskuksen ja Suomen riistakeskuksen asiantuntijoita. Katso video Facebookista Farmarin sivulta.

Tutustu myös Metsähallituksen Bioaika-rekkaan, josta löytyy aivan oma tiedekeskusnäyttely. Rekan sisällöt ja kohteet jakaantuvat megatrendeihin, metsien tarjoamiin ratkaisuihin ja innovaatioihin sekä tulevaisuuden visiontiin. Tule painelemaan nappeja, kääntelemään vipuja, kokeilemaan ja tekemään! Katso video Farmarin Instagram-tililtä.