Asiaa ja elämyksiä!

Farmari sulkee katuja, parkkialue lentoasemalla

Olet täällä

Farmari tuo muutoksia Seinäjoen liikennejärjestelyihin, parkkialue Seinäjoen lentoasemalla

Farmari vaikuttaa Seinäjoen keskustan liikenteeseen. Kirkkokatu muuntuu Farmarikaduksi ja katu on perjantaista 9.6. klo 16.00  lähtien suljettu Huhtalantien ja Vapaudentien väliseltä osuudelta. Samaten osa Marttilantietä sekä Alasentie on suljettu 9.6–19.6. välisen ajan.  Jokea pääsee ylittämään Kampusrannassa normaalisti, sillä Kampusraitin silta on suljettu vain osittain.

– Tänä vuonna kevyen liikenteen kulku on huomioitu paremmin. Toinen puoli siltaa on rajattu Farmari-kävijöiden käyttöön, toinen puoli on käytössä normaalisti, kertoo näyttelypäällikkö Henri Honkala.

Farmarin parkkipaikka on järjestetty keskitetysti Seinäjoen lentoasemalle, osoitteessa: Lentokentäntie 7, 60760 Pojanluoma.  Lentokentälle on myös opastekyltit Nurmon, Ylistaron, Ilmajoen, Kuortaneen, Peräseinäjoen sekä Jalasjärven suunnasta tuleville kävijöille.

– Lentoasemalta on jatkuva, ilmainen bussiyhteys alueen kaikille porteille, liikennepäällikkö Niko Luikku kertoo.

Inva-pysäköinti on alueen välittömässä läheisyydessä Elinkeinotalolla ja moottoripyöräparkki sijaitsee Marttilan koululla. Pyöräileville Farmari-kävijöille on kaikille porteille polkupyöräparkkeja.

– Huhtalantien portilla on myös ilmainen koiraparkki, jonne koirat täytyy jättää ennen alueelle astumista, Honkala muistuttaa. Alueelle päästetään sisään vain opaskoirat, Honkala jatkaa.