Asiaa ja elämyksiä!

Farmarissa 94.000 kävijää

Olet täällä

Farmari 2017 on onnistuneesti saatu päätökseen. Sää suosi tapahtumaa koko tapahtuman ajan. Järjestelyt onnistuivat hyvin aina autojen parkkialueen liikenteestä lähtien. Kokonaiskävijämäärä vuoden 2017 Farmarissa oli 94.000 kävijää.  Lauantaina tapahtumassa oli 30.000 kävijää.

Uusi ja suuri on kiinnostanut Farmari-kävijöitä erityisesti konekentillä. Kun jostakin on kuulunut esimerkiksi käynnistyvän koneen ääntä, sinne on porukalla lähdetty katsomaan. Kestohitti kotieläimet ovat olleet ykkössuosikki myös Seinäjoella. Kotieläinkentän kehien ympärillä on innostuttu niin rotuesittelyistä, lännenratsastuksesta kuin Nännikuminheiton MM-kisoista.

Farmarissa oli paljon julkisuudesta tuttuja kasvoja, jotka vetivät yleisöä osastoille ja lavojen äärelle. Torstaina tapahtuma-alueella nähtiin muun muassa pääministeri Juha Sipilä ja maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.

Keskiviikkona Farmarissa oli erityisesti maanviljelijöitä. Loppuviikkoa kohden kuluttajien määrä Farmarissa lisääntyi. Perjantaina nuoria kiinnosti alueelle olleet tubettajat, Muumit saivat pienen väen tanssimaan lauantaina.  

Ostopäätökset ovat olleet tapahtumassa lujassa. Talouden epävarmat ajat ja ostokäyttäytymisen muutokset näkyivät, eikä kävijöiden kukkaro auennut myyntikojuissa vuoden 2013 Farmarin tavoin. Tapahtumakävijät tulivat Farmariin 2017 hakemaan ennen kaikkea asiaa ja elämyksiä.

Seuraavan kerran Farmari on Mikkelissä 2019.