Asiaa ja elämyksiä!

Farmarissa näkyy Suomi 100

Olet täällä

Farmari ja Suomi 100

 

Farmari on Suomi 100 –tapahtuma. Suomi 100 näkyy Farmarissa monin tavoin aina somistuksesta tapahtuman ohjelmaan ja myytäviin tuotteisiin.

Kotieläinkentällä Suomi 100 näkyy muun muassa rantalaitumella laiduntavina alkuperäisrotuina. Vanhat masiinat –alueella saa ihastella monen eri vuosikymmenen ajopelejä. Taito-osastolla Suomi 100 –teema on mukana juhlavuoteen liittyvinä valmistuotteina sekä materiaaleina.  Esillä on muun muassa  Kierrätys Suomi 100 –projektissa valmistuneita karkkipapereista valmistettuja tuotteita.

Maa- ja kotitalousnaisten osaston yhteydessä on yhdeksän katettua pöytää Suomi 100 - teemalla, Syödään yhdessä. Kutsukilpailuna toteutettuun kisaan on kutsuttu mukaan yhteisöjä. Mukana kattauskisassa ovat: SOblogit, Taito Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoen Yrittäjänaiset, Etelä-Pohjanmaan Leader-ryhmät, Ravintola Trahteeri, Taiteen edistämiskeskus / Pohjanmaan aluetoimipiste, Kaks Kättä työpaja ja Maa- ja kotitalousnaisten keskusten liitto.

Farmari on vuoden isoin Suomi 100 Syödään Yhdessä –tapahtuma. Farmari kehottaa tapahtumakävijöitä istumaan pöytään, tulemaan tutuksia ja nauttimaan kotimaisesta ruoasta sekä jakamaan aiheesta kuvia #syödäänyhdessä, #suomi 100, #farmari2017.