Asiaa ja elämyksiä!

KasvuOpen semifinaalin voitti Mehukas Saikkonen ja Sipponen Oy Isostakyröstä ja kunniamaininta Finn Agnus Osuuskunnalle

Olet täällä

KasvuOpen semifinalin voitto Mehukas Saikkonen ja Sipponen Oy Isostakyröstä ja kunniamaininta Finn Agnus Osuuskunnalle

Into ja innostus leimasivat Farmarissa pidettyä KasvuOpenin semifinaalia. Tilaisuudessa jokainen kymmenestä finalistista esitteli eli pitchasi oman ideansa ja yrityksensä. Bisnesideat olivat loistavia. Tuomaristossa istuivat Susanna Kallama Suomen Yrittäjistä, Taina Vesanto Maa- ja metsätalousministeriöstä, Antti Sahi Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitosta ja Juha Nuutila ProAgria Keskusten Liitosta.

Tuomaristo esitti pitchauksen jälkeen tiukkoja kysymyksiä jatkokehityksessä. Ideoita oli monenlaisia tutti-ideasta, onnellisuuden myyntiä down siftaamalla. Pitcausten jälkeen tuomaristo valitsi jatkoon kaksi semifinalisteista.

Semifinaalin voitti Mehukas Saikkonen ja Sipponen Oy ja kunniamaininnan sai FinnAgnus Osuuskunta. Palkinnon luovutti maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, joka painotti kasvun merkitystä maaseudulla ja kasvun mahdollistavia erilaisia toimijoita ja rakenteita. Hieno tie ja hieno polku tiivisti Leppä valittujen yritysten tekemistä.

Mehukkaan tuotteita on saatavilla Farmarissa kahdesta myyntipaikasta. Mehukkaan johtoajatus tuotteissaan on: Jo et voi syödä niitä, juo ne.

KasvuOpenin myllytyksissä Mehukkaan apuna oli ProAgrian yritysasiantuntija Sari Uoti ProAGria Länsi-Suomesta.

Onnittelemme voittajia!