Kahdeksan maatalous- ja maaseutukohdetta avaavat ovensa Farmarin aikana vierailukohteina

2 min lukuaika

Uutiset· Tiedotteet

Farmari-maatalousnäyttelyn vierailukohteiksi on valittu kiinnostavia maatiloja ja maaseutukohteita Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueelta Kurikasta, Kauhavalta, Seinäjoelta, Ilmajoelta sekä Vaasasta.

Annin marjatarha84 2
Annin marjatarha on yksi Farmarin vierailukohteista.

ProAgria Tapahtumat Oy
MEDIATIEDOTE
20.5.2024- Vierailukohteiden tarkoitus on tarjota katsaus alueen maatalous- ja maaseutuelinkeinosta. Kohteiksi on pyritty valitsemaan erilaisia kohteita, joissa pääsee tutustumaan nykyaikaiseen maatalouteen, ihastuttavin matkailukohteisiin ja muuhun monimuotoiseen maaseutuliiketoimintaan, kertoo Farmarin näyttelypäällikkö Kirsi Varila.

Farmari 2024:n vierailukohteina ovat:

Alamarttila Oy, Sianliha- ja maidontuotanto, biokaasutila, Kurikka. Vierailuaika torstaina 4.7. klo 9–14.

Annin Marjatarha, marjatarha ja ihastuttava matkailukohde, Kauhava. Vierailuaika torstaina 4.7. ja perjantaina 5.7. klo 10-16.

Harjulan Maito Oy, yhteisnavetta erityisesti lehmien olosuhteisiin panostamisella, Kauhava. Vierailuaika torstaina 4.7. ja perjantaina 5.7 klo 9-14.

Itämäentalo, aitoa tunnelmaa ja uniikkeja kokemuksia 1700-luvun lopun pohjalaistalossa, Seinäjoki. Vierailuaika torstaina 4.7. ja perjantaina 5.7. klo 10-18 ja lauantaina 6.7. klo 10-17.

Könnin Maamiesseura, nykypäivän harvinaisuus, joka tarjoaa konevuokrausta, Ilmajoki. Vierailuaika perjantaina 5.7. ja lauantaina 6.7. klo 10-17.

Pentinmäen vuohitila, Kurikka. Vierailuaika perjantaina 5.7. klo 10-16.

Etelä-Pohjanmaan Traktorimuseo, Seinäjoki. Vierailuaika to-pe 4.-5.7. klo 10-18, la 6.7. klo 10-17, sisäänpääsymaksu 10 eur/hlö.

Söderfjärdenin viljelyalue ja vesienhallinta, Vaasa. Vierailuaika torstaina 4.7. ja perjantaina 5.7. klo 10-14.

Vierailukohteisiin on vapaa pääsy, paitsi EP:n traktorimuseossa pääsymaksu.

- Vierailukohteina on jälleen kerran mielenkiintoisia paikkoja niin alan ammattilaisille, kuin kuluttajillekin. Kannattaakin ostaa Farmarin pääsyliput ajoissa ja suunnitella reissu siten, että ehtii viettämään hyvin aikaa Farmarin valtavan monipuolisella näyttelyalueella ja tulo- tai paluumatkalla kannattaa vierailla kiinnostavissa vierailukohteissa, Varila vinkkaa.

Lisätietoja kohteista:

Farmarin vierailukohteet

Farmari 2024 -maatalousnäyttely Seinäjoella 4.-6.7.2024, Seinäjoki Areenan ja Uimahalli-Urheilutalon ympäristö.

Alueelle rakentuu monipuolinen näyttelyalue, jossa on esillä vastuullinen kotieläintuotanto, kattava konekenttäalue laitteineen ja uutuuksineen, monipuolinen metsä- ja energiaosasto, sekä palveluita ja osaamista tarjoavat osastot sisä- ja ulkoalueilla. Mukana on lisäksi lähiruoka-, kädentaito- sekä eräosastoja sekä runsas kattaus ohjelmaa: asiaa ja elämyksiä! farmari.net