Saapuminen ja pysäköinti

Näyttely järjestetään Seinäjoella Uimahalli-Urheilutalon ja Seinäjoki Areenan alueella.

Suosittelemme näytteilleasettajille etäparkkia Seinäjoen lentoasemalla. Härmän liikenteen bussi kuljettaa etäparkista nonstoppina näyttelyportille. Etäparkki on näytteilleasettajalle ilmainen. Helppo, halpa ja nopea tapa liikkua näyttelyalueelle!

Rakentamisaikana

Rakentamisaikana näytteilleasettajat sekä rakentajat/purkajat voivat pysäköidä Jääurheilukeskukselle (os. Alaseinäjoenkatu 9, Seinäjoki) sekä Kampustalolle (os. Kalevankatu 35, Seinäjoki) maksutta. Huomaathan että näyttelyn aikana Jääurheilukeskus ja Kampustalo ovat maksullisia näytteilleasettajille (osta pysäköintilippu näytteilleasettajaportaalista.)

Pysäköinti tapahtuman aikana

Tapahtuma-aikana autoja ei saa pysäköidä näyttelyalueella (poishinauksen uhalla). Huoltoajokortteja on saatavissa rajallinen määrä. 

Maksuton pysäköinti näytteilleasettajille

Etäparkin pysäköinti on näytteilleasettajille ilmaista osoitteessa: Seinäjoen lentoasema, Lentokentäntie 7, Pojanluoma.


Pysäköinnistä on noin 15 minuutin matka näyttelyalueelle. Pysäköinnistä on jatkuva bussikuljetus näyttelyalueelle. Etäparkki on näytteilleasettajille maksuton.

Kuljetukset hoitaa Härmän Liikenne.

Näytteilleasettajan maksullinen pysäköinti

Näytteilleasettajaportaalista on mahdollista ostaa rajoitetusti lähiparkkilippuja hintaan 50 eur. (sis. alv.) näyttelyn ajalta. Maksulliset parkkipaikat sijaitsevat Jääurheilukeskuksella (os. Alaseinäjoenkatu 9, Seinäjoki) ja Kampustalolla (os. Kalevankatu 35, Seinäjoki). Paikkoja on rajoitetusti.