Saapuminen ja pysäköinti

Farmariin saavut kätevästi autolla, julkisilla, pyörällä tai kävellen!

IMG 6098 1500px

Saapuminen ja pysäköinti

Farmari järjestetään Seinäjoki Areenan ja Uimahalli-Urheilutalon alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja rautatieasemasta. Näyttelyn pysäköinti on ainoastaan Seinäjoen lentoasemalla.

Lähestymiskartta

Pysäköinti

Pysäköinti on osoitteessa:

Seinäjoen lentoasema, Lentokentäntie 7, Pojanluoma.

Pysäköinnistä on noin 15 minuutin matka näyttelyalueelle. Pysäköinnistä on jatkuva bussikuljetus näyttelyalueelle. Muista ostaa pysäköintilippu verkosta (10 €) tai viimeistään näyttelyalueen portilta (11 €). Pysäköintialueella ei ole lipunostomahdollisuutta.

Kuljetukset hoitaa Härmän Liikenne.

Huomaathan että näyttelyalueen läheisyydessä ei ole yleisöpysäköintimahdollisuutta!


Jalan, pyörällä, sähköpotkulaudalla, moottoripyörällä


Jalan, pyörällä ja sähköpotkulaudalla pääset lähelle porttia. Näyttelyalueen sisälle ei saa tuoda polkupyöriä tai sähköpotkulautoja. Porttien läheisyyteen on varattu tilaa näille.

Näyttelyssä on kolme sisäänpääsyporttia:

Kampusportti - os. Kalevankatu 48, Seinäjoki. Portilla on pyöräparkki.

Seinäjoki-portti - os. Kirkkokatu 16, Seinäjoki. Portilla on pyöräparkki.

Areena-portti - os. Huhtalantie 2, Seinäjoki. Pyöräparkki on Elinkeinotalon pihassa.


Moottoripyöräparkki
sijaitsee Alaseinäjoenkadulla, seuraa opasteita. Junalla ja linja-autolla

Näyttelyalue sijaitsee kävelymatkan päässä Seinäjoen Matkakeskukselta, näyttelyalueelle on noin 1 kilometri Matkakeskukselta. Pääset siis kätevästi Farmariin myös junalla tai linja-autolla. 

Paikallisliikenne

Katso Seinäjoen paikallisliikenteen ajantasaiset aikataulut täältä


Esteettömyys


Lentokentän pysäköintialueelta liikkuvat bussit ovat  pääasiassa matalalattiabusseja eli niihin pääsee pyörätuolilla sekä lastenrattailla. Muista ostaa pysäköintilippu.

Näyttelyalue on lähes esteetön eli kaikille näyttelyn alueille pääsee pyörätuolilla, mutta kaikki reitit eivät välttämättä ole helposti kulkukelpoisia pyörätuolilla.

Invapysäköinti on mahdollista myös Elinkeinotalolla os. Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki. Elinkeinotalon invapysäköinti on maksuton.

Lemmikit ja koiraparkki

Avustajakoirat ovat tervetulleita työtehtävissään!  

Muiden koirien ja muiden lemmikkieläinten tuominen näyttelyalueelle on kielletty. Areena-portin läheisyydessä (Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, Seinäjoki) on maksullinen koiraparkki. Hinta 10€ / koira / 3 h ja yli meneviltä alkavilta tunneilta 5 €/h. Maksutapoina käteinen ja MobilePay. Huom. koiraparkkiin otetaan ainoastaan asianmukaisesti rokotetut koirat. Varaa mukaan rokotustodistus tai vähintään kuva siitä. Koiraparkin toteuttavat Kennelliiton Kaverikoirayhdistys ja Jepo-koiratarha. 

Paikkoja on rajatusti ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä. 

Voit tulla koiran kanssa etäparkkibussilla. Tarkista bussiin astuessasi, että otat bussin, joka kuljettaa Areenaportille.