Logistiikka ja rakentaminen

Sivuilta löydät lisätietoja mm. rakentamisen, sähkö- ja vesiliittymien sekä logistiikan palvelukumppaneistamme, huolinnasta, siivouspalveluista sekä äänentoistosta osastoilta. Kaikki palvelukumppaneilta tehdyt tilaukset laskutetaan näytteilleasettajilta.

Osastorakentaminen

Tarkistathan näytteilleasettajaehdoista osastorakentamiseen liittyvät rajoitteet koskien etenkin sisäosastoja, mm. painorajoitukset.

Farmarin virallisena näyttelyrakentajana toimii Maiseri Oy. Kun tarvitset osastorakenteita, telttoja ja kalusteita, ota yhteyttä: projektipäällikkö Jari Isohella puh. 040 068 0866 tai jari@maiseri.fi.

Katso rakentamisaikataulut

Aikatauluihin

Sähkö- ja vesiliittymät

Näyttelyn järjestäjä rakennuttaa tarvittavat liittymät osastojen viereen. Vesiliittymä on mahdollinen vain osalle osastoista. Osastojen sisäiset sähköasennustyöt näytteilleasettaja voi teettää näyttelyn hyväksymällä sähköasennusliikkeellä, joka veloittaa suoraan näytteilleasettajaa.

Kaikki sähköverkkoon liitettävät sähkölaitteet tulee olla CE-merkittyjä. Sähköliittymä on hankittava tarvittavan tehon mukaan. Mikäli havaitaan ylikuormitusta, peritään tarvittavan sähköliittymän hinta kaksinkertaisena. Mikäli sähkö- tai vesiliittymän varaa 31.3.2024 jälkeen, liittymä voidaan myydä vain, jos se on mahdollista suunnitellusta jakeluverkosta.

Sähkö veloitetaan osastolla olevan sulakekoon mukaisesti kulutuksineen. Tarkemmin sähkö- ja vesiliittymistä näytteilleasettajaehdoissa.

Logistiikkapalvelut

Näyttelyn virallinen huolitsija on Suomen Event Logistics Oy, joka hoitaa:

• Saapuvat lähetykset, messuaikaisen varastoinnin ja huolinnan sekä palautuvat lähetykset
• Kuljetukset
• Trukkipalvelu (rakentamisen aikana 1.-3.7.2024 ja purkamisessa 6.-9.7.2024. Mikäli on tarve muille ajankohdille, ota yhteyttä.
• Tyhjien pakkauslaatikoiden säilytys ja varastointi

Yhteystiedot: Suomen Event Logistics Oy, David Palomo, p. 050 4307 082, david@suomeneventlogistics.com

Kuljetukset

Näytteilleasettajan on mahdollista tilata traktorikuljettaja siirtämään näyttelykoneet ja laitteet osastopaikalle rakentamis- ja purkuajankohtina.

Ramppi, jota voi käyttää koneiden ja laitteiden purkamiseen kuormasta on Jääurheilukeskuksen kentällä (osoite Alaseinäjoenkatu 10, Seinäjoki) ma 24.6. klo 12 – ti 9.7. klo 18.00.

Traktorikuljetukset alueella hoitaa ennakkotilausten perustella Kurjenkytö Oy. Ennakkotilaukset numerosta 044 751 4200 / Rintamäki. Kurjenkytö Oy laskuttaa traktorityöt suoraan näytteilleasettajilta.

AV-tekniikka

Farmarin virallisena AV-yhteistyökumppanina toimii Rajupaja. Mikäli tarvitset AV-tekniikkaa osastollenne, voit tilata ne tai varmistaa omien laitteiden sopivuuden Rajupajalta: aluepäällikkö Aki Rantala puh. 0400 641 992 aki@rajupaja.fi.

Internetyhteydet

Ainoastaan Areenan sisäosastoille saatavissa wlan-yhteys hintaan 200e+alv. Langattoman yhteyden tilaaminen farmari.myynti@proagria.fi

Mikäli haluat Areenan sisäosastolle kiinteän internetyhteyden, pyydämme ottamaan yhteyttä Janne Tullila, 050 473 7674 /  janne.tullila@seinajoki.fi

Ulkoalueen internetyhteydessä suosittelemme olemaan yhteydessä omaan operaattoriin tai yrityksenne IT-tukeen

Osaston siivouspalvelut

Messuosaston siivous tapahtuu rakentamisen jälkeen sekä messupäivien jälkeen.

Huom! Rakennusaikainen siivous ja rakennusjätteiden sekä pakkausmateriaalien poisvieminen eivät sisälly tähän siivoussopimukseen.
Nämä ovat erikseen tilattavia ja laskutettavia töitä.

Siivous sisältää: roskisten tyhjäyksen, mattojen imuroinnin/lattioiden pyyhinnän, pöytäpintojen
pyyhinnän vapailta osin.

Tee siivoustilaus

Tavaroiden toimitusosoitteet

Ulkoalue
Farmari-maatalousnäyttely
vastaanottajayritys, -yhteyshenkilö, puhelinnumero, osastonumero

Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki

Sisäosastot Areenalla
Farmari-maatalousnäyttely
vastaanottajayritys, -yhteyshenkilö, puhelinnumero, osastonumero

Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki

Kädentaito ja lähiruoka
Farmari-maatalousnäyttely
vastaanottajayritys, -yhteyshenkilö, puhelinnumero, osastonumero

Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki

Tavaroita saa toimittaa kunkin alueen ensimmäisestä rakennuspäivästä alkaen

Huomioittehan, että Farmarin henkilökunta ei voi kuitata tavaroita vastaanotetuksi. Mikäli oma henkilökuntanne ei ole paikalla vastaanottamassa, voitte sopia huolinnasta Suomen EventLogistics David Palomo, david@suomeneventlogistics.com, puh 050 4307 082