Farmari 4.-6.7.2024 Seinäjoella

2 min lukuaika

Uutiset· Tiedotteet

Farmari-maatalousnäyttely järjestetään Ruokaprovinssin ytimessä Seinäjoella 4.-6.7.2024. Tapahtumapaikkana on edellisistä näyttelyistä tuttu Uimahalli-Urheilutalon ja Seinäjoki Areenan alue, joen varressa keskustan kupeessa.

Farmari 2022 ihmisiä tapahtumassa

TIEDOTE 19.6.2023


Farmari järjestetään 4.-6.7.2024 Seinäjoella

Farmari-maatalousnäyttely järjestetään Ruokaprovinssin ytimessä Seinäjoella 4.-6.7.2024. Tapahtumapaikkana on edellisistä näyttelyistä tuttu Uimahalli-Urheilutalon ja Seinäjoki Areenan alue, joen varressa keskustan kupeessa.

- Etelä-Pohjanmaa on vahva ruokamaakunta. Laaja alkutuotanto ja voimakas elintarviketeollisuus tekevät Etelä-Pohjanmaasta erinomaisen paikan maatalousnäyttelylle. Seinäjoki tarjoaa Farmarille hyvät puitteet. Kaupungista löytyy myös tarvittavat palvelut tuhansille näytteilleasettajille, puhumattakaan kymmenistä tuhansista näyttelykävijöistä. Seinäjoella pidetyissä maatalousnäyttelyissä on ollut aistittavissa perinteinen maatalousnäyttelytunnelma. Ne ovatkin olleet onnistuneita, koska pellolta pöytään -ruokaketjun vahva vaikutus alueella on saanut ihmiset liikkeelle tutustumaan näyttelyn tarjontaan. Farmari toimii silloin maa- ja metsätalouden ammattilaisten kohtaamispaikkana ja suomalaisen maatalouden eli ruoantuotannon näyteikkunana suurelle yleisölle, kertoo näyttelytoiminnan johtaja Henri Honkala ProAgria Tapahtumat Oy:stä.

Tapahtuma esittelee suomalaista vastuullista ruoantuotantoa ja tarjolla on runsaasti asiaa ja elämyksiä sekä maa- ja metsätalousammattilaisille että kuluttajille.

- Farmari on täynnä ideoita ja ratkaisuja maatalouteen ja maaseutuyrittämiseen. Tapahtumassa pääsee myös tutustumaan siihen, miten vastuullista suomalaista ruokaa tuotetaan. Tapahtumassa tuottajat ja kuluttajat kohtaavat yhteisen asian äärellä, jatkaa näyttelypäällikkö Kirsi Varila.

Alueelle rakentuu monipuolinen näyttelyalue, jossa on mm. kotieläinkenttä eläimineen ja tapahtumakehineen, kattava konekenttäalue uutuuksineen, monipuolinen metsäosasto sekä palveluita ja osaamista tarjoavat osastot sisä- ja ulkoalueilla. Mukana on lisäksi ruoka-, kädentaito- sekä eräosastoja sekä runsas kattaus ohjelmaa: asiaa ja elämyksiä!

Lue lisää: Farmari.net


Tapahtuman järjestää ProAgria Tapahtumat Oy, jonka ydintoimintaa on maatalousalan ammattinäyttelyiden järjestäminen. Sen tunnettuja näyttelyitä ovat KoneAgria, Farmari-maatalousnäyttely sekä Jyväskylässä järjestettävät Wemmi-sadonkorjuumarkkinat. Näyttelyt ovat ProAgrian omistajien eli viljelijöiden haluamia uuden teknologian, tiedon ja menetelmien tutustumispaikkoja ja suosittuja kohtaamis- ja verkostoitumispaikkoja. proagria.fi/proagriatapahtumatoy